x Productafbeelding
Slide background

De klassiekerwinteravond

over de California

23 November - Tienhoven

Slide background

In 2019

weer de Landmark

meer informatie volgt

Slide background

Wat komt

er na de

Nordkapp?

Slide background

Kijk voor leuke

Moto Guzzi spulletjes

in de webshop

MGCN Activiteiten

Zondag
27
Januari
Guzzi Café
Adres: De Hoge Weide, Ab Harrewijnstraat 45 te Utrecht/Leidsche Rijn
Commissie: Regio
Zondag
24
Februari
Guzzi Café
Adres: De Hoge Weide, Ab Harrewijnstraat 45 te Utrecht/Leidsche Rijn
Commissie: Regio
Vrijdag
01
Maart
Landmark Rally 2019
Adres:
Commissie: Toercommissie
Zaterdag
09
Maart
Algemene ledenvergadering en onderdelenmarkt
Adres: Camping 'de Koekoek', Lekdijk 47, 4235 VM Tienhoven
Commissie: MGCN bestuur
Zondag
31
Maart
Guzzi Café
Adres: De Hoge Weide, Ab Harrewijnstraat 45 te Utrecht/Leidsche Rijn
Commissie: Regio
Vrijdag
12
April
Openingstreffen 2019
Adres: Motorcamping 'De Brakke Zeeuw', Lewedorp
Commissie: Toercommissie
Zondag
28
April
Regiorit Midden
Adres: De Hoge Weide, Ab Harrewijnstraat 45 te Utrecht/Leidsche Rijn
Commissie: Regio
Zondag
28
April
1 Cilinderdag
Adres: Restaurant De Hof, Arhemseweg 3, 3927 EE Renswoude
Commissie: Klassieker commissie

Laatste forum posts

Gisteren, 23:38, Herman, mooi verhaal...

Gisteren, 22:48, Je allerlaatste aank...

Gisteren, 22:22, Project v75 TT

Gisteren, 20:46, Guzzidiag voor de v7...

De Moto Guzzi Club Nederland

In 1972 groeit een aantal ritten die Guzzi V7 rijders gezamenlijk rijden uit tot de Moto Guzzi Club Nederland. Men begint evenementen te organiseren, het clubblad de Moto Guzzi Koerier wordt gevuld met verhalen en technische tips en de club groeit gestaag. Intussen zijn we één van de grootste merkenclubs van Nederland.

 

 

Afbeelding

Moto Guzzi Experience 2019: groter, beter en vol nieuwe locaties

Breda, 1 november 2018 – Na het geweldige succes van de eerste edities - een tocht over de prachtige wegen van Sardinië, door de Dolomieten in Trentino en in Toscane - wordt de Moto Guzzi Experience in 2019 nog groter en beter. Het nieuwe programma beslaat negen maanden en gaat in maart 2019 van start, met nieuwe bestemmingen, ditmaal ook buiten de grenzen van Italië. 

De Moto Guzzi Experience, voor het eerst georganiseerd in het najaar van 2017, is een verrassend avontuur op het zadel van een Moto Guzzi. Een authentieke ervaring voor alle motorrijders die ervan houden om on the road te zijn, de natuur te verkennen, een regio te ontdekken en vriendschap te sluiten met andere rijders.

Een belangrijke verandering in de Moto Guzzi Experience 2019 is het aantal verschillende categorieën en de wisselende duur van de tochten. Er zijn diverse mogelijkheden, van kortere trips van 4 dagen en excursies van een week, tot meer avontuurlijke ervaringen van zelfs tien dagen op een Moto Guzzi.

Het speciale all inclusive format - een van de geheimen achter het succes van de Moto Guzzi Experience - kan ook worden geboekt: het tourpakket omvat volpension met lunches onderweg en diners op zorgvuldig gekozen locaties, gebruik van de motoren, brandstof en alle hulp waar nodig tijdens de trip.

Tijdens elke fase van de Moto Guzzi Experience kunnen deelnemers kennismaken met de volledige collectie Moto Guzzi-modellen: de bestseller V7 III in de diverse versies, de gerenoveerde V9 met zijn authentieke eigen karakter en dubbele ziel, de opstandige Audace, muscle bike met ongekend krachtige prestaties; de luxueuze Eldorado, weelderig en technologisch geavanceerd; het paradepaardje California Touring, die zijn gelijke niet kent wat comfort en klasse betreft; de sterke MGX-21, het werkpaard uit Mandello en Moto Guzzi’s hi-tech non-conformist. Naast deze modellen sluit de langverwachte Moto Guzzi V85 TT zich in 2019 aan bij de club.

De Moto Guzzi Experience is niet alleen bedoeld voor de trouwe Guzzi-fans die deel uitmaken van The Clan – de officiële Moto Guzzi-community die leden exclusieve voordelen biedt en kortgeleden het 30.000ste lid heeft verwelkomd. Elke motorrijder die de wereld van de Adelaar uit Mandello wil verkennen is welkom om deel te nemen. Reservering voor de Moto Guzzi Experience 2019 is mogelijk tijdens de internationale motorbeurs EICMA 2018, van 8 – 11 november in het Fiera Milano-Rho. Bezoekers van de Moto Guzzi-stand (Paviljoen 9) krijgen daar verdere informatie. Deze informatie is ook te vinden op de website van Moto Guzzi www.motoguzzi.com) en op de website van The Clan: http://theclan.motoguzzi.com/.

Ga voor meer informatie en inschrijvingen naar: motoguzzi@motoguzziexperience.com

Afbeelding

Landmark Rally 2019

De 8de Landmark Rally
Motorrijden met een doel…

Historie en cultuur snuiven. Alleen of samen met anderen. Start het hele seizoen van maart tot oktober. Rijden in de mooiste streken van Midden- en Zuid-Europa. Je komt op plekken of in streken, waar je anders niet zou komen. Geniet van de -soms uitdagende- weg, het landschap en de fantastische Landmarks. Deze zijn met zorg geselecteerd, met als criteria. Je beloning is eeuwige voldoening, een goed verhaal aan de bar of bij het kampvuur.
Gebruik je motor waarvoor je hem hebt: het avontuur tegemoet. Laat je verrassen en schrijf je in!

Afbeelding

INTERMOT Keulen: alle MY19-primeurs Moto Guzzi

Moto Guzzi V85 TT
Met de productieversie van de V85 TT introduceert Moto Guzzi in Keulen een nieuwe, avontuurlijke enduro die sterk verwijst naar Moto Guzzi’s rijke offroadhistorie. De V85 TT combineert stoere looks met comfortabel rijplezier voor twee. Hij krijgt een voor Moto Guzzi compleet nieuwe, 80 pk sterke, luchgekoelde 850 cc 90° V-twin. Bovendien dient het technische platform van de V85 TT als basis voor de ontwikkeling van een nieuwe serie toekomstige modellen van het merk met de eagle. Onze verwachtingen: leverbaar begin 2019 tegen een prijs van rond de € 14.500 (NL).

Moto Guzzi V9 Bobber Sport
Een showprimeur van Moto Guzzi op de INTERMOT is de V9 Bobber Sport. De V9 Bobber Sport valt op door zijn laag geplaatste monozadel, dat in combinatie met de gebruikelijke lage drag bar en lagere risers garant staat voor een sportieve, compacte rijhouding. Andere highlights zijn de instelbare Öhlins-schokdempers, de gehomologeerde slip-on uitlaatpijpen, en de speciale oranjetint voor de brandstoftank die met de aluminium zijpanelen fraai contrasteert met de typerende total black afwerking van de V9 Bobber. Verder is het voorspatbord verkort en is de lager geplaatste koplamp voorzien van een zwarte aluminium kuip.

Website

 • Algemeen
 • Wilko van der Vecht & Astrid Gommers
 • Contact

 • Forum & Database
 • Paul Minnaert
 • Contact

Guzzishop

MGCN

 • Secretaris
 • Hans van der Koelen
 • Telefoon: 06-23794272
 • Contact

 • Moto Guzzi Club Nederland
 • Henri Dunantlaan 63
 • 3771XR Barneveld
 • KvK 40321134