x Productafbeelding
Slide background

De klassiekerwinteravond

over de California

23 November - Tienhoven

Slide background

In 2019

weer de Landmark

meer informatie volgt

Slide background

Kijk voor leuke

Moto Guzzi spulletjes

in de webshop

Evenementen

Door het jaar heen organiseert de MGCN diverse activiteiten, ritten in binnen- en buitenland, treffens en zijn we aanwezig op evenementen.

De Klassieker Commissie organiseert o.a. het Klassieker Kampeer Weekend, Klassieker Winter Avond, Eéncilinderdag en de V7 Dag. Onze actieve Toercommissie organiseert toertochten, langere reizen en treffens in binnen- en buitenland. Samen met de andere commissies van de MGCN organiseert de Toercommissie ook het jaarlijks Internationaal Moto Guzzi treffen in Ameide. Op veel van de treffens is de Guzzishop aanwezig die vele badges, schaalmodellen, T-shirts, truien, petjes, klokken, bekers en andere Guzzi artikelen verkoopt. Alleen hier al kun je de contributie weer terugverdienen, want leden krijgen korting.

Om zo optimaal mogelijk de kalender samen te kunnen stellen, dient een verandering vroegtijdig aan de redactie te worden gemeld. De regiobijeenkomsten worden georganiseerd door enthousiaste leden van de Moto Guzzi Club Nederland, maar vallen NIET onder de verantwoordelijkheid van de Moto Guzzi Club Nederland.

Regio
En in diverse regio's van Nederland hebben wij bijeenkomsten. De adressen van deze bijeenkomsten zijn:

Regiomiddagen Regio Midden
De regiomiddagen zijn op de laatste zondag(middag) van de maand (tenzij niet of anders aangegeven). Locatie: De Hoge Weide, Ab Harrewijnstraat 45 te Utrecht/Leidsche Rijn. Van 15.00 tot 17.00 uur, info: Cees de Nas, 06-52122142 of email naar: deheul@ziggo.nl

Regiobijeenkomsten Regio Zuid
De regiobijeenkomsten van Regio Zuid zijn altijd op de laatste vrijdag in de maand in Grand Café hotel "De Heere van Heel", Heerbaan 90 in Heel. We beginnen om ca. 20.00 uur, info: Peter Thijssen, 077-4652640 of email naar: peter.w.thijssen@gmail.com

 

Oktober

Donderdag
18
Oktober
Najaarstreffen 2018
Datum: 18-10-2018 - 21-10-2018
Adres: Hotel Ederblick bij Dodenau
Organisatie: Toercommissie

Kom Naar Het Najaarstreffen In Het Rothaargebirge Van 18 - 21 Oktober

Het najaartreffen, Need I say more? Het is inmiddels een stabiele terugkerende activiteit van de MGCN. Lekker aan het einde van het seizoen een paar dagen in een hotel met half-pension. Met ‘z’n allen ontbijten en avondeten, veel tijd om te kletsen. Het einde van het motorseizoen, de ideale tijd om terug te kijken en weer plannen te maken voor het aankomende seizoen. Grote verhalen, boude beweringen, filosofie van de koude grond. Realistische plannen, wilde plannen, onhaalbare plannen, het maakt niet uit. Hoe later het uur hoe meer we geloven. “Waarheid komt van binnenuit en niet van boven”, zoals Huub van der Lubbe het bezingt in De Zevende Hemel. En daarnaast blijkt er ieder jaar weer voldoende goed weer te zijn voor prachtige kilometers door verlaten landschappen. 

Ieder jaar blijkt het Najaarstreffen weer een prima gelegenheid om ook nieuwe Guzzi-rijders te leren kennen, dus aarzel niet en schrijf je in, we heten je graag welkom in:

Hotel Ederblick bij Dodenau. 
Het Rothhargebirge en Hotel Ederblick liggen ongeveer 350km (via Arnhem) - 400km (via Enschede) van Utrecht. Afhankelijk van hoe je rijdt kun je dit in ongeveer 4 uur doen.

Tot ziens in Hotel Ederblick, het eerste biertje is van ons!

Maarten en Jan Sybren

(We hebben voorlopig 40 bedden gereserveerd, de inschrijving is gelimiteerd)

November

Vrijdag
23
November
Klassieker Winteravond
Datum: 23-11-2018
Adres: Camping de Koekoek Lekdijk 47, 4235 VM Tienhoven.
Organisatie: Klassieker commissie

Op vrijdagavond 23 november is er weer de Klassieker Winteravond (KWA). Het onderwerp van deze avond is de California.

Website

 • Algemeen
 • Wilko van der Vecht & Astrid Gommers
 • Contact

 • Forum & Database
 • Paul Minnaert
 • Contact

Guzzishop

MGCN

 • Secretaris
 • Hans van der Koelen
 • Telefoon: 06-23794272
 • Contact

 • Moto Guzzi Club Nederland
 • Henri Dunantlaan 63
 • 3771XR Barneveld
 • KvK 40321134