Op de pagina vindt je links naar de kenteken gegevens van de RDW, die openbaar zijn. Het zijn alle Moto Guzzi's die een kenteken hebben in Nederland. Niet alle gegevens zijn compleet en er zitten fouten in de registratie, helaas. In de kolom "MGCN handelsbenaming" vindt je de gecorrigeerde benaming. Bij de nieuwere motoren staan voor de handelsbenaming vaak eerst de eerste 2 letters van het framenummer.  Het gaat om de letters die na ZGU in het framenummer staan, een overzicht vindt je hier 

 
En hieronder de link naar het bestand, het is een zip file met een Excel xls bestand erin. Dit voor 2012 en 2015. Kan je vergelijken.

moto-guzzi-RDW-23-10-2012.zip

moto-guzzi-RDW-01-01-2015.zip

moto-guzzi-RDW-06-12-2015.zip

 

 

De actuele verkoop cijfers van het jaar zijn direct bij de RDW te downloaden via onderstaande links, je krijgt een bestand wat je in Excel ofzo opent, en via tekst naar kolommen netjes zichtbaar maakt.  Iedere keer dat je het download krijg je een actueel bestand.

Download 2016

Download 2017

Download 2018 

 

Actuele kenteken gegevens (met één dag vertraging ) uit de rdw database kan je hier vinden, je kan het exporteren zodat je met excel er alles mee kan doen of direct online filters toepassen. 

https://opendata.rdw.nl/Voertuigen/Moto-Guzzi/2m9m-xv7r